Mereng nasıl yapılır daha önceki yazımda paylaşmıştım. Buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi içine bir kaç parça şey ekleyerek yeni bir tat ortaya çıkarmak ister misiniz? O zaman tarife geçelim. :)
Malzemeler
-Hali Hazırda Yaptığınız Mereng
-Bir Kutu Raffaello
-Biraz Kırılmış İç Ceviz
-Biraz Hindistan Cevizi
Yapılışı
Tüm Malzemeleri karışıtıp hafifçe bir spatula yardımı ile merengin içine yedirin. Daha sonrasında dondurma kaşığı ile tepsinize dizin ve 125 derecede 1 saat boyunca pişirin. Ardından yarım saat sıcak fırının içinde bekletin. Bir Raffaello hastası olarak bayıldığım bir tarif.. Afiyet olsun :)
Şimdi dilerseniz birlikte İtalya ezgilerine kulak verelim :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder